Какво ли не преживях от жените – лъжи, измами, кражби…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Родителите ни учеха – мен и двете ми по-голе­ми сестри – на скромност, честност и трудолю­бие. Да не ламтим за лукс и богатство.

лъжи, измами, кражби, любов, нещастие

Цял живот следвах тези уроци, помагах на всеки, който има­ше нужда, а накрая получавах само подигравки и присмех. Изхвърляха ме като куче.

През годините нямах кой знае какви успехи, но пък каквото съм постигнал, е било със скромния ми труд. Опазил ме Бог, не съм из­вършил престъпления, не съм откраднал, не съм се занимавал с наркотици. Аз съм работохолик, не ходя по барове и дискотеки.

Преди да вляза в казар­мата, имах памет като ком­пютър, но там изкарах адс­ки тежко. Бях малтретиран, побоищата разбиха здраве­то ми. Съвестта ми е чиста, на никого зло не съм сто­рил. Има Господ, той ще ги съди и рано или късно ще им се върне. Ще си платят за всички злини.

Няколко години по-късно, в един ден при различни обстоятелства, загубих два­ма души, които много оби­чах. Баща ми почина от ин­фаркт, а момичето, което беше моята голяма любов, загина при катастрофа. Из­живях го много тежко. Тряб­ваха ми повече от 5 години, за да се съвзема от този ад.

След като преди години тате си отиде, всичко се сто­вари на моята глава – един дом не се ли поддържа, всичко се руши. Не съм от тези, които се затварят вкъщи, но един пирон не могат да забият, а само ле­жат и гледат в една точка.

Писал съм в много сайтове за запознанства, исках да се задомя, давах всичко от себе си – пари, любов, до­верие, душа, а накрая всич­ки ми забиваха нож в гърба. Какво ли не прежи­вях от жените – изнудвания, лъжи, измами, кражби… Въпреки това продължа­вам да търся скромна гос­пожица, която да живее при мен, по възможност да е от Ловеч и областта. Може да е и от село. Не съм богат, но сърцето ми е бо­гато. Поради финансови причини искам да е без деца. Аз не съм егоист, мно­го съм чувствителен. При­емам всяка несгода доста болезнено. Първо мисля за другите, после за себе си, явно такава ми е съдбата да бъда мъченик и нещаст­ник цял живот. Аз страдам за другите хора, а за мен на никого не му пука. Гле­дат си кефа и щастието. Бившите ми изгори и гад­жета не са много, само 2-3, ала и те ми съсипаха живо­та, изгорях с доста пари навремето. Сега съм на 39 г. и още я търся.

Александър Ангелов

 

 

Магичен ритуал за богатство „Покълнали“ пари

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар