С по-малката ми сестра се влюбихме в едно и също момче

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не се предадох! Дочаках любовта на своя живот!

Искам да ви разкажа историята на своята голяма любов. Всичко започна преди години, когато с по-мал­ката ми сестра се влюбихме в едно и също момче. Мариян обаче избра Дидка. Отдръпнах се, за да не преча. Тя знаеше, че и аз имам чувства към него, но ме изпревари – спа с Мариян и аз увиснах, както се казва. Знам, че не го направи, за да ме нарани, а защо­то и тя го искаше много.

Ожениха се. Мариян чес­то пътуваше в чужбина и ко­гато го нямаше, аз ходех при сестра си, за да не е сама. Тя ми разказваше с подробности за интимния им живот, а аз слушах с лю­бопитство. Не осъзнавах, че с това си нанасям нови и нови рани. Само че Дид­ка изглежда бързо се наси­ти на мъжа си. На всичкото отгоре не можеше да заб ременее и причината не беше в него, а в нея. Това като че ли охлади чувства­та им и развали отношени­ята им. Не исках да се възползвам от ситуацията и престанах да ходя у тях, ко­гато зет ми си беше у дома.

Веднъж случайно срещ­нах Мариян в един супер­маркет. Предния ден се беше върнал от поредната си командировка в чужби­на и дошъл да пазарува. Видя ми се още по-хубав и елегантен. Не можах да ус­тоя на поканата му и сед­нахме да пием по кафе. Разговорът вървеше труд­­но, седях като на тръни. И тогава той директно ме по­пита дали искам да бъда с него. Дойде ми като гръм от ясно небе, в първия момент дори не разбрах въпроса му. И той го повтори. На­право ми предлагаше да му стана любовница. Про­дължавах да мълча. Мари­ян стана от масата и каза, че сигурно ще ми трябва време, за да помисля. Когато реша, да му се обадя.

Ако не ме беше срам, щях с цяло гърло да изкрещя, че съм съгласна и отдавна съм влюбена в него. Обаче през следващите няколко седми­ци така и не събрах кураж да се свържа с него. Нали щеше да излезе, че съм съперница на собствената си сестра! Накрая все пак реших и му признах, че съм съгласна.

Намерихме си квартира, обзаведохме я и там започ­на нашата тайна любов -така, както бях мечтала от доста време. Само че още първия месец забременях.

С Мариян дълго го об­съждахме и решихме, че ще родя бебето. Тайната ни трябваше да бъде разкрита, каквото и да ни струваше това.

Първата реакция на сес­тра ми беше страховита – Дидка викаше, обиждаше, чупеше каквото й попадне пред очите. Разбирах, че не я боли толкова от изневяра­та на мъжа й, колкото от това, че го беше направил с мен. Накрая изкрещя да правим каквото искаме, само да не се мяркаме пред погледа й. Колкото и да се притеснявах, не се чувствах много виновна. Та напи тя също знаеше, че имам чувства към Мариян, пък и от­ношенията им напоследък съвсем не вървяха.

Така най-после бях заед­но с любимия човек и ча­ках дете от него. И след като се роди нашето мом­ченце, станахме още по-близки. Сестра ми даде развод на Мариян, а ние подписахме брак. Вече ня­колко години съм щастли­ва и обичана. Сега с Мари­ян чакаме второ дете. Не се предадох, чаках и доча­ках любовта на своя живот. Най-сетне мечтите ми ста­наха действителност.

Дария


 

 Бившият ме видя дебела, уморена и влюбена в друг

 

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар