От кого се страхува Сандра Бълок?

Сандра Бълок се бои да срещне бивше гадже

 

sandra

Космическият трилър „Гравитация“ с участието на Сандра Бълок триумфира в наградите на Британската академия за кино и телевизионни изкуства (БАФТА), която е генерална репетиция за „Оскар“. 49-годишната звезда обаче е със смесени чувства преди бляскавата церемония в Холивуд, Тя има всички шансове да грабне за втори път златната статуетка за водеща роля и очаква с нетърпение да мине отново по червения килим на славата. Но ужасно се бои да срещне в „Кодак тиътър“ бившето си гадже Райън Гослинг (33). Той разби сърцето й и мисълта за него все още я кара на настръхва, издава близък на актрисата Масло в огъня на чувствата й наливат слуховете за раздялата на Гослинг с латино красавицата Ева Мендес (39).

Сандра и Райън се влюбват през 2002 г., докато снимат филма „Убийство по учебник“. Връзката им продължи едва година, но тя даде добър тласък на неговата кариера. Според приятели на актрисата причина за бързата развръзка била нейната резервираност заради 16-годишната им разлика във възрастта. После обаче Сандра Бълок дълбоко съжалила, че не е дала шанс на по-младия си колега да докаже чувствата си.

Междувременно на нея не й провървя в любовта. След няколко неуспешни връзки тя се омъжи за тв звездата Джеси Джеймс, но бракът им издържа 5 години, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар