10 неща, които трябва да носиш в чантата си по време на среща

Чекни списъка, залепи си най-широката усмивка и… успех!

 1. ТАЛИСМАНЧЕ

Куп проучвания стигат го извода, че огромна част от успеха или провала ни в дадена ситуация се дължи на собствената ни нагласа и мисли. Така че всички плюшени овчици, подкови, сърчица и прочие инвентар за щастие и късмет, които ти покачват настроението и те карат да вярваш, че животът е прекрасен, са добре дошли. Защото той наистина е прекрасен – особено когато си на среща!

„Като бях на първа среща с мъжа ми, пихме кафе. И ми се падна късметче „Любов”. Запазих си го като талисманче и дали имаше пръст, дали нямаше, не знам, но след две години се оженихме– Ева, 32 г.

 1. ЛЕПЕНКИ ЗА МАЗОЛИ

Две неща са в състо­яние да превърнат и най-кротката жена на планетата в нервно, зло същество: гладът и неу­добните, образува­щи мазоли обувки. Ефектните ти съкровища на 7 сантиметра ток за срещи често се оказват точно от този вид.

„След като сменихме две заведения и имах чувството, че си стъпвам на очите, той предложи да се разходим в парка. Беше много сладък, но ми идваше да го удуша!’Мими, 25 г.

 1. ГЛОС

Нежните устни, подканващи към целувка, са гледка, която се запечатва в мъжкото съзнание за вечни времена. И ще го тормози дни и нощи наред. Опитай: Lip Gloss Sleeks Cream, 15.50 лв., Inglot

„Той ми каза, че не обича жени, които слагат много грим, а предпочита естествено красиви жени като мен. А си помислих: Алилуя, да живее техниката „грим без грим“ Стаси, 28 г.

 1. ГОТИНА КНИГА

Винаги можеш да уплът­ниш времето с някое забав­но четиво, ако ти стане твър­де отегчително по време на раз­говора или ако той се забави в някое задръстване и се наложи да го чакаш (позволе­но е само веднъж!). Нещо, наистина забавно и увлекателно – „Великата чет­ворка“ на Агата Крис- ти (Ера, 7.90 лв.)

 1. БЕЗОПАСНА ИГЛА

По закона на Мърфи точно в последния момент, докато заключваш входната врата, ще хвръкне някое копче. Или докато влизаш в таксито, ще зейне ключов цип. Както прекрасно знаеш, в такива моменти всички безопасни игли изведнъж потъват вдън земя.

„След една такава среща, когато се наложи да си придържам полата цяла вечер, винаги си нося безопасна. Освен това, когато върху нея си закачиш синьо мънисто, означава, че си търсиш гадже.“ – Руми, 23 г.

 1. СВЕЖО УХАНИЕ

Което те кара да се чувстваш уверена, щастлива и секси. Ние харесахме зеления Urban Nature For Women 15 ml EDT, 28 лв., Esprit, флорално – плодова ароматна експлозия на зелени плодове, нектар от касис, листенца от виолетка, момина сълза, магнолия, ванилия и мускус.

„Той каза, че първите две неща, които са се запечатали в главата му, са били очите ми и парфюмът ми.” – Диди, 28 г.

 1. НЕЩО ЗА СВЕЖИ ЦЕЛУВКИ

„Колебаех се дали да го целуна, или не, не защото ме беше срам, а защото не си носех дъвки!” –  Диди, 25 г.

 1. КЕШ ЗА СМЕТКА И ТАКСИ. ПРОСТО ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА

„Бях излязла с един мъж и понеже отказах да „отскочим до тях на по едно кафе“, той ме заряза в бара. Хвърли 10 лева на масата и се изнесе. Парите не стигаха дори за неговата сметка.” –  Мими, 23 г.

 1. ПИЛА ЗА НОКТИ

Освен очевидното си в предназначение – да ти спаси настроението, ако в стройната редица на маникюра ти предателски се появи пробойна (Да, усещането е като при апокалипсис!), пилата с остър връх има още куп неочаквани полезни функции, като например: завинтва болтчетата на рамки на очила, разтваря деликатните части на скъсаната верижка, за да можеш да си я ремонтираш по спешност, изчегъртва полуотлепен етикет на обувка, отваря вратата на входа при забравен ключ и т.н.

„Токът на обувката ми заседна във фугата между едни плочки и не можех да мръдна, без да рискувам да го счупя. Събух се внимателно и като пъхнах пилата между него и едната плочка, успях да извадя обувката, остана само капачето. Той беше впечатлен!” – Варя, 27г.

 1. ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР

Без него си изгубена по време на среща. И не само.

„Чувството миза хумор е спасявало не един скандал вкъщи – почти винаги успявам да погледна на нещата от смешната страна и да не се впрягам 3а глупости. Разкажи на един мъж няколко силни вица, остави го да се превива от смях и той е твой Завинаги. “ – Лили, 29 г.

И какво да НЕ ВЗЕМАШточно днес и точно сега

Пресягаш се да извадиш портмонето си (възпитанието го изисква) и… о, ужас, отворената ти чанта пада на пода, а от нея пред погледа на кавалера ти и сервитьора се разпиляват:

 • Миглоизвивачка

В ОЧИТЕ НА МЪЖЕТЕ ТОВА СИ Е МИНИУРЕД ЗА ИЗТЕЗАНИЯ.

ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО СИ ПАДАТ ПО ЕФЕКТНИТЕ МИГЛИ, ПЪРХАЩИ НАСРЕЩА ИМ.

 • Клещи и отвертка

КОЛКОТО И УЧУДВАЩО ДА ЗВУЧИ, ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ОТ НАС СИ НОСЯТ ВЪПРОСНИТЕ ИЛИ ДРУГИ ПОДОБНИ ИНСТРУМЕНТИ. НЕ Е МОМЕНТЪТ ДА ДЕМОНСТРИРАШ, ЧЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ С ВСИЧКО НА ТОЯ СВЯТ И ЧЕ ЕДИН ТЕЧ ИЛИ АВТОПОВРЕДА СА НИЩО РАБОТА.

 • Бележници с пухчета

СПОМНИ СИ СЦЕНАТА СЪС САМАНТА И НЕЙНИЯ ВИБРАТОР НА ЛЕТИЩЕТО. НЕ, ЕРОТИЧНОТО

СЪДЪРЖАНИЕ НА ЧАНТАТА ТИ НЯМА ДА ПРЕДИЗВИКА СКАНДАЛ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЩЕ Е АДСКИ КОНФУЗНО.

 • Тампони/превръзки в свободно състояние

ЯСНО Е, ЧЕ ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ, НО НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГИ НАВИРАМЕ В ОЧИТЕ НА ДРУГИЯ ПОЛ, ИЛИ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ, ДА ГО КАРАМЕ ДА ГИ ОБИРА ОТ ЗЕМЯТА.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар