Гримът показва характера ви – част 3

Гримът е това, което вие показвате за себе си – определящите ви нюанси и цветове.

Част 1

Част 2

Ако носите много руж

Жените, които носят много руж са склонни да бъдат достъпни, приказливи и имат топъл характер. Розовите бузи показват младежка наслада от живота и игрива наивност. Не е чудно, че всеки ви иска за приятел. Носенето на много руж може да накара някои мъже около вас да ви заподозрат в неприличен флирт. Не им обръщайте внимание – те са перверзници, но се пазете от такива, защото биха ви разбили детските мечти.

Ако имате бронзов тен на кожата

Мислите ли, че изглеждате по-добре с фалшив тен? Да! По-тъмният тен на кожата ви кара да изглеждате секси и страстна, с други думи вие сте права. Бронзовият тен на кожата също отразява вашата екзотична природа. А някои хора ще ви завидят, че сте били на почивка някъде със слънце, пясък и океан. Напоследък е модерно посещение на плажа във Варадеро. Просто бъдете внимателни, ако искате да навлизате в политиката кой, къде и как ви снима.

Носите минимален грим или никакъв

Някои хора могат да мислят, че сте скучна или обикновена, но това просто показва, че вие се чувствате комфортно в собствената си кожа. Когато се харесвате в естествения си вид, това е откровен знак, че имате ясна представа за себе си и знаете как да покажете естествената си красота. Няма нищо по-красиво от едно момиче, което знае, че не се нуждае от грим, за да изглежда добре!

Бъдете уверена в себе си и не разчитайте на изкуствените мазила да подчертаят вашата женственост. Имайте предвид, че мъжете няма да харесат жена за сериозна връзка, ако има дебел слой козметика върху лицето си. Дори не е сигурно, че ще прекарат и един секс с вас преди да ви пъхнат под душа!

 

 

Топ 5 храни полезни за зрението!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар