Гримът за вашия характер – част 2

Ако не харесате определението за характера си – сменете грима!

Част 1

Ако не слагате червило

Вие не чуствате необходимост да угодите на хората, защото не ви интересува това, което мислят другите за вас. „Голи устни” обикновено си позволяват жените, които имат вътрешен баланс. В същото време може да сте още момиче, което се нуждае от съвет какво червило да носи. Но тъй като не се тревожите за състоянието на устните си, явно сте жена, която пропуска малките неща. Често ли забравяте телефона си вкъщи, когато излизате? Не е кой знае какво, просто бъдете по внимателни и имайте повече чувство за хумор.

Ако носите изкуствени мигли

Много време за поддържане изисква, ако непрекъснато носите фалшиви мигли, а това може и да навреди на очите ви. А през деня те не изглеждат никак добре, освен ако не участвате в риалити шоу. Това винаги изглежда, като че искате да се скриете коя всъщност сте. Съвсем друга история е, когато излизате вечер – тогава те са забавни и закачливи. Само трябва да внимавате да не ви изпаднат на средата на дансинга – тогава ще трябва да проявите голяма доза чувство за хумор.

Ако харесвате цветна очна линия

Вие също не се страхувате да поемате рискове и винаги сте готова за следващото предизвикателство в живота. Обичате да намирате вдъхновение навсякъде около себе си и сте напълно в синхрон с модните тенденции. И това не са единствените сигнали, които цветната очна линия изпраща на околните. Вие имате дарбата да съчетавате перфектно цветовете в облеклото си и можете да давате съвети за това на всички.

Ако имате удебелени вежди

Това е признак на силната воля на характера ви и привлича вниманието на хората около вас. Вие сте невероятен перфекционист и обичате всичко да стои на мястото си. Подчертаните вежди показват, че можете да се справите с всички трудности в живота и преодолявате пречките с лекота.

 

Продължение…

 

Как да пазиш очите си?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар