Какво се случва със здравето на Анджелина Джоли?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Анджелина Джоли изпитва силни болки след тежка операция

andjelina djoliЦял свят се вълнува от това какво се случва с Анджелина Джоли. Актрисата има сериозни здравословни проблеми и дори претърпя двойна мастектомия. Тя все още не се е възстановила от тежката операция и усложненията с поставените й импланти продължават.

Болка

Близки до звездата хора твърдят, че Анджи страда от силни болки. Тя изпитвала сериозен дискомфорт от поставените й импланти, тъй като тялото й не възприемало добре чуждите тела. Това положение й пречело както на работата, така и на грижите за децата й.

Специалисти коментират, че проблемите на Анджелина се дължат на факта, че е прибързала с поставянето на имплантите, които да заместят премахнатите й гърди.

„Анджи ги постави почти веднага след операцията, което не е никак препоръчително. Тъй като едната рана все още не е зараснала, а се образува друга“, коментира запознат.

Неуморна

Въпреки че изпитва силни болки, актрисата продължава да се труди. Тя не се е отказала да снима предстоящия си филм. Хора от екипа на лентата казват, че болката буквално се изписва на лицето й, но тя стиска зъби и продължава.

В момента Анджелина е в Австралия, където се изявява като продуцент на доста противоречив филм, който вече предизвика скандали.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар