Какъв грим на очите харесват знаменитостите в Холивуд?

Знаменитостите днес не се страхуват да предприемат предизвикателства навсякъде, а експериментирането при грима на очите не е никак ново за тях.

Виждаме, че новите тенденции и стилове са преоткриване на стари похвати, които се налагат доста успешно.

1. Червени сенки за очи

Тази тенденция се забелязва още от миналата година. Червените сенки са повече в тоновете на медта и много холивудски знаменитости се изкушиха да опитат тази бляскава външност. Този подчертано вечерен грим се налага и по простата причина, че подхожда на всякакви нюанси в цвета на кожата. Много добре стои на мургав тен, който също не излиза от мода. Ако направите една червена сянка на клепача, която преминава към веждата в розово, това може перфектно да пасне на индийския ви цвят кожа.

2. Пурпурният грим на очите изглежда чудесен

Пурпурният цвят е на мода и на червения килим от известно време и изгежда чудесно. Този цвят стои страхотно на повечето тонове на кожата и можете да променяте размера на сянката според собствените си предпочитания. Направени в комбинация от изкуствени мигли, които придават котешки вид на очите, ще дадат на всяко лице бляскав външен вид, който със сигурност ще накара мъжете да обърнат глави към вас! Съчетанието с подходящо червило в същия тон е много удачно, но трябва да знаете, че дори червените устни изглеждат примамливо с лилави сенки.

sinia ochna linia3. Ярка очна линия

Моливите за очна линия представляват нещо повече от скучните черно и кафяво. Вече се предлагат в различни ярки цветове. Въпреки че очната линия е на мода от незапомнени времена, напоследък има тенденция известните личности да я правят силно черна или цветна. Видяхме дори силна очна линия в розово, зелено, червено и синьо.

4. Бронзови сенки за очи

Бронзът също е цвят, който обикновено си подхожда с тъмния тен на кожата. Поставете бронзови сенки по целия клепач и върху външните ъгли на окото и ще постигнете пленителен поглед, с който и да е цвят.

 

На възпалени очи сложете торбички чай от лайка!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар