Гаджето на Риана вандалства

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Рапърът Крис Браун ту се събира с Риана, ту се разделя с нея, периодично се забърква и с други жени

 

крис браун

Но това не са единствените скандали, които се вихрят около него. Най-новата му страст са графитите. Той многократно е засичан да рисува по улиците чудовища с причудливи форми и цветове, с изцъклени огромни очи и гигантски криви зъби.

„За мен тези същества са отражение на системата, в която живеем, затова стоят добре навсякъде“, обяснява той. Полицията обаче не е на същото мнение. Преди няколко дни рапърът нашари сграда в Хонолулу, като вплете в графита името на една от най-опасните криминални банди в Съединените щати. От арест го спаси фактът, че няма изрична забрана да се рисува върху въпросната постройка, а и няма доказателства, че той членува в бандата.

В средата на юли пък съседи заведоха дело срещу него, защото чудовищата, с които бе нашарил къщата си в Лос Анджелис, ги плашат и придават на луксозния квартал вид на гето. Наложи се Крис Браун да извика бояджии, които да заличат творенията му.

За да се успокои, певецът се развихри върху луксозните си автомобили. Изпъстрил е поршето си, оценено на 90 хил. долара, със сини и зелени кривозъби чудовища. Превърнал е и ламборгинито си в същинска кола от комикс във възможно най-искрящи цветове.

Крие Браун обаче не използва таланта си само за лично удоволствие. Участва и в благотворителни акции, в които с успех продава смешно-страховитите си графити, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар