Ето колко ще прилапа Парис от Големия брат!

Блондинката прибира 300 000 долара от „ВИП Брадър“

PARIS HILTONБогаташката наследница Парис Хилтън ще вземе поне 300 000 долара за участието си в българския „ВИП Брадър“, пише „Уикенд“. Блондинката поставила условие навсякъде в Къщата да ухае на лавандула и ванилия. Освен това било задължително да й бъде осигурена биохрана.

„Някои български звезди искаха два пъти повече пари от Парис Хилтън“, разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Засега не се знае колко време ще прекаря тя вътре.

Запознати издават, че истинската причина блондинката да дойде в България е друга. По думите им тя пристига за рекламната кампания на хотела си. Както цял свят знае, русата принцеса притежава империя за милиарди. Парис едва ли е опряла до парите, които ще вземе от родното шоу, но най-вероятно страстта й към пътешествията и любовта й към тв изявите я водят насам.

Семейство Хилтън притежава 17 продуктови линии на обувки, чанти, часовници, дрехи и т.н. Тези продукти се предлагат в над 40 държави по света и носят на младата дама милиарди печалба.

Наред с всичко това Парис развива и друг бизнес – тя получава колосални суми, само за да се появява по различни събития и клубове.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар