Съвети за гримиране

Правилата и модните тенденции за гримирането са безкрайни. Но не всички правила ще ни помогнат да постигаме зашеметяващи резултати, само някои от тях ще ви направят добри в изкуството на гримирането. За всеки случай, гримът ви трябва да е различен, не може да използвате много екстравагантни гримове в ежедневието си.

С   няколко лесни приложими трика можем да постигнем перфектният грим.
Основата е една от най-важните елементи в грима и преди да започнем с грима, трябва да поставим добра основа. Откакто дойде есента, пудрата вече не ни е толкова необходима. Но все пак може да използваме прозрачна пудра в края на процеса. Дебелата четка от естествен косъм е изключителна важна при този процес.

Постарайте се да поставяте спирала върху старата възможно най-малко. Изтрийте добре предишният си грим.

Ефектът на молива за вежди невинаги е зашеметяващ. Трябва да използвате молива с мярка и тогава лицевите ви части ще се подчертаят по най-ефективният начин. Използвайте тънка четчица в близък тон до веждите.

Не използвайте червила отдавна излязоха от мода.

Огледайте се добре в огледалото преди излизане и гледайте детайлите на грима си подробно. Няма нужда да прекалявате с грима, използвайте я прекомерно и успеха ви е гарантиран!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар