Миглите растат и се сгъстяват с рициново масло!

Ако прилагате рициново масло върху миглите, те ще релаксират и очите ви ще изглеждат по-изразителни.

Намажете малко количество масло на върховете на миглите си – така те ще изглеждат тъмни, по-дебели и по-дълги. След като маслото се абсорбира, дори ще заблестят.

Ние всички мечтаем да изглеждме добре на снимките. Ето защо, ако ви предстоят снимки, поставете една капка рициново масло върху вътрешните ъгли на очите. Това ще даде на очите ви още по-голяма дълбочина.

Ако вашата спирала е водоустойчива и трудно се измива, натопете памучен тампон с рициново масло и избършете очите с него. След това изплакнете с топла вода. Рициновото масло ще ви помогне също, ако трябва да отлепите изкуствени мигли.

Смята се, че рициновото масло действа неутрално на кожата и не вреди. Най-добре да се прави процедура с него вечер. След като свалите грима от очите си, нанесете малко масло върху миглите, като се стараете да не влезе в очите, защото трудно ще го изплакнете. След 15 минути изтрийте остатъка от маслото с памучен тампон. Правете това 3 седмици и миглите ви ще се сгъстят.

Лапа от рициново масло ще помогне за възстановяване на плътността на миглите, ако те са започнали да падат. За съжаление, това не се отнася за естествено тънки и редки мигли. Стоплете няколко капки рициново масло в купа на водна баня. Натопете памучни тампони и ги поставете върху миглите, оставете да подейства 4-5 минути и след това избършете остатъците. След тази процедура не мийте очите в продължение на няколко часа. Миглите ще спрат да падат, ако правите това поне 3 пъти седмично.

Този метод е подходящ и за възстановяване на веждите, ако случайно сте оскубали повече от необходимото.

 

Рициново масло и сок от лимон спират падането на косата

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар