Сексът може да бъде погубваща страст

Един мъж просто не ми стига…

Едва ли има друг човек, който като мен да живее в подобен лабиринт. Уви, такъв е моят живот и не виж­дам никакъв изход.

Омъжих се много млада. По онова време все още се ходеше в казармата и съпругът ми Калоян отиде вой­ник дни след сватбата. Две години беше в танковата бригада в Сливен. Обещах му, че ще му бъда вярна, ама нали си представяте как една млада жена може да овладее сексуалните си же­лания. С огромно нетърпе­ние чаках първото свиждане. Двамата бяхме толкова за­жаднели един за друг, че дори сексът ни не се получи като хората.

Година изтърпях как да е, но повече не можах. Имах един съсед, който ми беше хвърлил око. Два-три пъти спах с него, но за беда де­верът ми усети и ме запла­ши, че ще каже на мъжа ми. За да си трае, ми се наложи да му пусна. Даниел вече беше изкарал казармата и се ока­за доста пообигран в любов­та от брат си. Хареса ми сексът с него, връзката ни продължи и след като Калоян се уволни от казармата. Пък и Даниел вече беше влязъл трайно в сърцето ми и няма­ше как да го прогоня от там.

Когато си лягах с Калоян, мислех за брат му, легнех ли с девера, в ума ми беше съпругът ми. Единият просто не ми стигаше. Не си мисле­те, че съм някаква ненасит­на нимфоманка, просто сексът с мъжа ми беше пълен с ласки и целувки, то­ест с него беше сладък уводът, а в заключението по-силен беше и продължава да е Даниел. Той така и не се задоми. От началото на връзката ми с него измина­ха 15 години. Живеем си така -двамата братя и аз. Не знам дали Калоян подозира нещо, но си трае. Страхувам се само, че истината един ден ще излезе на бял свят.

Родих едно момиченце от съпруга си, сигурна съм в това. Сега обаче ми се иска да имам дете и от Даниел. Знам, че е твърде опасно, но не мога да спра страстите, които бушуват в мен. Като омагьосана съм. Обичам и двамата, не мога да скъсам нито с единия, нито с другия. Просто моето семейство е от трима. Потиска ме единстве­но вечното криене и дебне­не. Сексът ни с Даниел е свързан с бързане, за да не ни хванат, иначе е пълен с много адреналин. Изглежда, че именно това ме възбуж­да още повече. Вече съм му отпуснала края – да става, каквото ще.

 

 

5 принципа на здравата връзка

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар