Плаша се! Сънувам един и същ сън от 2 години насам!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

sanuvamЗдравейте!

Аз съм жена на 43 години, от град Карнобат. Предпочитам да остана анонимна. Драмата ми е, че от близо 2 години насам сънувам един и същ сън. Плаша се, объркана съм и не знам какво да правя.

Малко преди 41-ия ми рожден ден със сестра ми се скарахме заради едни имоти на дядо. Оттогава почти не си говорим. Виждаме се много рядко, предимно на семейни празници. Мъжът ми често ми казва, че не постъпвам добре с нея. Според него не трябва да ламтя за повече, защото нейното семейство едва свързва двата края, но аз мисля, че имотът трябва да се раздели наполовина.

Сънувам следното: Сестра ми К. се появява в дома ми и очите й стават зелени. От тях започват да излизат огнени лъчи. Тези лъчи се забиват в моето тяло и аз крещя от болка. После се появява съпругът ми и ми казва: „Ти си лоша жена!“. След това той изчезва, а малко след него и сестра ми. Понякога сънувам, че сме у нас, друг път, че сме у тях. Събуждам се обляна в пот и почти винаги повръщам.

Подозирам, че съпругът ми и сестра ми все още се харесват. Преди 15 години, след като се оженихме, подозирах, че моят повече си пада по нея, отколкото по мен. Но тогава това мина и замина… Сега не знам какво точно изпитва.

Моля, някой да ми помогне да разгадая този сън.

Нощна пеперуда

Изпратете ни вашата история на e-mail: po.krasivi@gmail.com и ние ще я публикуваме в сайта!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар