Дезодорантът не помага?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дезодорантите против изпотяване блокират порите на кожата и по този начин предотвратяват потенето.

Проблемът е в това, че потенето е здравословно за тялото и премахва токсините. Ако тялото не може да отдели пот в рамките на нормалното под мишниците, то ще се страми да се поти от други места, като например краката или още по-лошо – в слабините. Това е нездравословно и може да доведе до проблеми с миризмата на тялото.

Какво е решението? Естествен, природен продукт е най-доброто и то е – лимонов сок! Просто срежете на две един лимон и натъркайте под мишниците след вземане на душ. Трябва да го оставите да изсъхне напълно. Облечете чиста дреха и сте се отървали от миризмата на пот за целия ден! Не вярвате? Ето как става това. Лимоновият сок действа, като убива бактериите по кожата. Тези бактерии се съчетават с прясната пот и създават миризмата. С лимонов сок потенето не се спира, а само миризмата. Методът е изпробван многократно и работи пефектно без да създава нежелани странични ефекти. Освен това ще се отървете от досадните обриви, които предизвикват някои дезодоранти особено през лятото.

И още едно предимство на този метод е, че когато се поти тялото отделя феромони, които действат като сигнали за противоположния пол. Тези сигнали са важни и полезни, особено ако си търсите половинката. Лимоновият сок не спира излъчването на феромоните, което ще помогне да ви забележат потенциални партньори. Ако имате партньор, това ви помага във взаимното привличане и допълнително насърчава здравите ви физически отношения.

Дезодорантът не помага?… Вземете един лимон!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар