Тибетската тайна на женската младост

Находка от 1971 г. се превърнала в сензация, когато в един от древните манастири на Тибет учени открили… рецепта за настойка за съхраняване на женската младост и красота

тибетска жена

Това било едно от най-древните свидетелства за стремежа на дъщерите на Ева да са вечно желани. Какво е необходимо за целта?

По 100 г лайка, жълт кантарион, имортела (безсмъртниче) и брезови пъпки наситняваме и смесваме в съд с капак. Вечерта 1 ч.л. от сместа се залива „с две чаши вряла вода и се оставя в затворен буркан да кисне 20 мин., прецежда се през плат (не марля!) и се изстисква. В чашата с отвара се разтваря 1 ч.л. мед и се изпива незабавно. След това до сутринта не трябва нито да се яде, нито да се пие. Сутринта се загрява останалата течност, разтваря се в нея 1 ч.л. мед и се изпива 15-20 мин преди закуска.

Сместа се вари всеки ден до изчерпване на количеството. Курсът се повтаря на всеки три години. В резултат забележимо ще се подобри метаболизмът, организмът ще се избави от мастните отлагания, а кръвоносните съдове ще станат еластични като на дете. Тоест склерозата, инфарктът, хипертонията ще ви заобикалят отдалеч. При това кожата и косите ще придобият свеж и здрав вид, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар