Момиче за милиони

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

ПОСИПИ ЛИЦЕТО СЪС ЗВЕЗДЕН РАЗКОШ С ТЕЗИ БЛЕСТЯЩИ ПАРТИ ВИЗИИ

Петък вечер – бреме за изящни тоалети, искрящи коктейли и блестящи усмивки. Поканата за дългоочакваното парти стои набюрото ти и цял ден напомня предстоящата трескава подготовка пред огледалото. Ние ти помагаме в нелеката beauty задача с три страхотни идеи за твоя неотразим външен вид.

БЛЕСТЯЩА КРАСАВИЦА

Гримьт е грабващ, цветен и вьздействащ, без обаче да е твърде натрапчив. Ключът е в мекотата и красивото изпълнение. Спокойно можеш да си спестиш базата и фон дьо тена, ако имаш равномерен загар. Нанеси коректор около очите, от двете страни на носа, както и по цялата му дължиш и разнеси хубаво с пръсти. Скулите и слепоочията затопли леко с руж в бронзовопрасковено, използвайки плавни кръгообразни движения. За очите смеси бебешкосиньо и лилаво и ги нанеси върху горния клепач, а долния подчертай само с лилаво (както и окото отвътре). Вътрешното ъгълче озари с блестящи сенки в златисто, веждите уплътни с молив и среши хубаво с гребенче, а миглите подчертай с черна спирала за огледалния блясък и сочност на устните ще се погрижи гланц в прасковено с деликатни блестящи частици.

 ПЪРВОКЛАСНА ДАМА

Комбинацията от червени устни и драматични мигли е вечна класика – непреходна, ултраженствена и стилна. Този beauty дует е в състояние да запали искрата в очите на околните, независимо дали си със строга черна рокля или по небрежна риза. Започни с основата – изравни тена с интуитивен компактен фон дю тен, който прикрива несъвършенствата, хидратира и освежава кожата без ефект на маска. Премини към очите – нанеси тънка очна линия съвсем близо до основата на горните мигли и подчертай ресниците с няколко пласта спирала за обем, дължина и плътност. За устните избери жив и слънчев кораловочервен нюанс, който ще им вдъхне енергия и настроение. Нанеси червилото директно от гилзата, без да излизаш от естествения контур на устните.

 ФАТАЛНА ИЗКУСИТЕЛКА

Класика в жанра, но в случая подправени и с щипка въздействащ цвят – опушените очи са печеливша карта, когато искаш вечерна секси визия. Черните и вьгленови клепачи са страхотни, но ако им добавиш малко цвят, стават неустоимо привлекателни. С блестящи сиво-кафяви сенки очертай цялото око, оцвети обилно горния клепач и разнеси чак до веждите. Опитай да смесиш цвета с малко блестящо лилаво или вишнево – това ще мултиплицира ефекта на грима. Клепача отвътре очертай с водоустойчив молив в морскосиньо – този контраст между цветовете ще озари очите и ще направи погледа още по-магнетичен. Спиралата е препоръчителна както за горните мигли, така и за тези отдолу. Работи с върха на четката, за да подчертаеш няколко отделни косъмчета, без да утежняваш цялостно погледа За устните избери неутрално светло червило – един-два тона по-тъмно от тена на лицето, за да балансира силните очи.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар