Ким Кардашиян в тежка депресия заради килограмите

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тя често изпадала в истеричен плач

 

kim kardashianИзвестната риалити героиня Ким Кардашиян е изпаднала в тежка депресия заради килограмите. Младата звезда, която в момента е бременна в 6-ия месец, продължава да дебелее.

Запознати издават, че Ким често изпада в пристъпи на истеричен плач, тъй като не знае как да върне старата си фигура. Тя се ужасявала от мисълта, че любимият й Кение Уест не я желае заради напълняването и че ще й изневери. Близките й се опитвали да я успокоят, но без успех.

По време на полет преди няколко седмици Кардашиян е получила силни контракции. Тя се притеснила ужасно много, но лекарите я успокоили, че с бебето всичко е наред. Въпреки това обаче я посъветвали да спре да тренира във фитнеса.

„Тя се опитва да наддава възможно най-малко килограми, но пищната й фигура наедрява все повече и повече с всеки изминал ден и това я побърква“, издава човек от обкръжението й.

Кардашиян се чудела дали да не прибегне до пластика на корема – оперативна процедура, чрез която се коригира увисналата кожа. Тази новина шокирала семейството й, което настоявало тя да избере по-щадящ начин за сваляне на килограмите.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар