11 тествани правила, които гарантират невероятна ваканция

 1. Фейсьт остава у дома! Предстои ти щура забава в реално време и запознанство с нови хора лайв. ферма­та ще се оправи някак и сама, постовете на при­ятелите ти – също.
 2. Всички цветни дре­хи и скандално смели кройки са с предимство. Кога ще ги облечеш, ако не сега?!
 3. Какво е море без сла­долед и шоколадови коктейли?! Точно така, край на диетата!
 4. Ухажорите, които Цитират и преразказ­ват епизодите на,Аме­рикански пай“, автома­тично получават червен картон. Опитите за свалки, започващи с „Драстии, как сииии!“ – също.
 5. Часовниците и алар­мите се съхраняват в куфара до деня на приби­ране. Не искаш да риску­ваш да изгориш на каиш­ка и да си приводниш/опесъчиш мобилния, и да го съсипеш, нали?
 6. Не се излагаш на слън­це от 12 до 16 часа и през цялото време ползваш слънцезащита. Защото дори да не те е страх от онази болест с трите букви, ако изгориш, ще те боли, ще трябва да спиш на зака­чалката и да пазиш ста­ята поне един ден. На всичкото отгоре задължи­телно ще се обелиш, което ще прецака концепцията ти за неповторимо божествен шоколадов тен.
 7. Временно изтриваш от речника си думите „целулит“ и „дебела“. Повярвай, освен да ти съсипят доброто прекарване, нищо дру­го няма да направят за теб.
 8. Заравяш бойната секира. Тоест не спо­риш с гаджето/ком­панията, с която си, опитвайки се да нало­жиш своята идея как ще си прекарате най- добре. Различните хора си почиват различно. Друг е въпросът за как­во ти е гадже, с което нямате допирни точки.
 9. Сменяш място­то или си правиш миниекскурзии до нови дестинации. Прекрасно е да си привързана към Лозенец, но светът е пълен с прекрасни кът­чета, които си струва да се видят.
 10. И все пак не прекаляваш с хра­ната и алкохола. Само защото можеш да му отпуснеш края сега, не означава, че си длъжна да напуснеш дискоте­ката, лазейки по пла­жа, както и да оме­теш половината рес­торант, понеже си на all inclusive.
 11. Не пропускаш романтичната вечер на пясъка и нощно­то къпане – лятна класи­ка, която никога няма да се изтърка от употреба.
b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар