Има ли мистично обяснение любовта от пръв поглед?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Може би най-поразителният аргумент в полза на мистичната версия са трудовете на американския изследовател Майкъл Нютън

любов

Те са основани не на легенди и хипотези, а на реалния научен опит.

Доктор Майкъл Нютън е дипломиран хипнотерапевт с 45-годишен стаж, който в продължение на много години лекува пациенти с регресивна хипноза. Целта му е да пробуди спомените на хората за това, какво е правела душата им между физическите си въплъщения. Придобития научен опит той излага подробно в книгите си, написани във формата на беседи с пациентите. Тези записи разкриват особеностите на живота в неведомото ни пространство.

Ученият успял да установи, че преди всяко ново раждане ние се срещаме в духовния свят с родствени души, както и с онези, които впоследствие ще окажат силно влияние върху живота ни. Особено това се отнася за главната родствена душа. Споменът за миналите срещи отново ни привлича един към друг. Преди да се отправят на Земята от света, където обитават душите, любящите партньори предварително се уговарят как да се разпознаят един друг, а ролята на лостове на паметта играят опознавателни знаци.

Те могат да бъдат различни незабележими на пръв поглед дреболии: парфюм, определени украшения, дрехи, начин на разговор, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар