Меган Фокс се стабилизира психически

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Детето дало сили на талантливата актриса да се пребори с психическите неразположения

Меган Фокс

Актрисата Меган Фокс сподели, че спечелила битката с обсесивно-компулсивното си разстройство, след като родила сина си миналата година.

Миловидната Меган имала истински, панически и обсебващ страх от бактерии. Тя не излизала почти никъде, не ходела по клубове и ресторанти, защото не била никак сигурна, че всичко там е съвършено чисто и дезинфекцирано. Звездата от филма „Тялото на Дженифър“ установила, че когато се родил синът й Ноа безпокойството й, свързано с бактериите, изчезнало.

Според нея съпругът й Брайън Остин Грийн помогнал също за решението на този проблем. Той не обръщал внимание на тази обсесия, тъй като искал Меган Фокс да прекара една сравнително спокойна бременност, без някой да й натяква непрекъснато за тази й странност.

Меган споделя пред френското списание „Мари Клер“: Когато поставиха бебето на гърдите ми, почувствах, че вече нищо не може да ме изкара от релси. Не искам да му създавам комплекс. Аз самата се чувствам значително по-добре след раждането му, а това е чудесно.“

Днес Меган не се страхува от бактерии и живее нормален живот, отдадена на малкия си син и планове за бъдещи актьорски реализации.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар