Търси се съпруг за Сандра Бълок

Красивата актриса няма късмет с мъжете

Сандра Бълок

Сандра Бълок не може да си намери свестен мъж. Лъчезарната брюнетка и до днес съжалява, че е пропиляла шансовете си да открие мъжът на мечтите си. А и явно такъв не съществува, щом и жени като Сандра не споделят живота си някой, който ще ги обича не заради това, което са, а заради тях самите.

Но, както казват в подобни случаи – добре че са приятелите. Германката Хайди Клум се е заела със задачата да намери половинка на приятелката си Сандра. Двете са близки приятелки от много време. Общото между тях не е само добре прекараното време, а и това, че и двете са разведени самотни майки.

Блондинката отдавна се е цанила за сватовница, но Сандра Бълок не приемала усилията й насериозно. Докато траела церемонията на наградите People’s Choice решила да позволи на супермодела да й помогне в любовния живот.

Какъв мъж си търси Сандра Бълок? Той не трябва да е актьор, не трябва да има татуировки и да е рокер, като бившата й свадлива половинка Джеси Джеймс. И за да не изглежда всичко съвсем нагласено, Хайди планирала малки общи събирания. На тях щяла да представи набелязаните мъже, а около тях да тичат всичките им деца – четирите на Хайди и осиновения син на Сандра – Луис.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар