Ето как Камелия живее здравословно!

Колкото и да недолюбваме чалгата, Камелия винаги е била един добър пример

камелия

Пример за креативност, стил и баланс между поведение и визия. Дори и скандалите на певицата са премислени и нямат нищо общо с повтарящите се излагации на колежките й.

Сега певицата дава пример със здравословния живот, който води. Камелия открай време се храни, спазвайки основни вегетариански принципи, но сега е решила да комбинира храненето с йога. Преди дни тя се е записала на уроци по йога. Учител отива в дома й, за да й разкрие тайните на тази древна практика.

„В края на седмицата започвам, досега не съм пробвала, но съм чела по темата и съм се интересувала“, споделя певицата. Преди да предприеме тази стъпка, Камелия е изчела достатъчно литература, но според нея вече е време да започне и да практикува.

„Всичко идва от само себе си. Когато си с по-разширено съзнание и гледаш нещата в момента на случването, а не в бъдещето, се отваряш и за такива неща медитация, йога. Според мен нещата имат някаква последователност при всеки“, обобщава Камелия .

Няма специална причина певицата да се обърне към йогата точно сега. Тя е в цветущо здраве и настроение, просто иска да направи още нещо за тялото и духа си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар