Бащата на „Междузвездни войни“ има нова жена

промоции

Режисьорът на „Междузвездни войни“ и приятелката му ще се бракосъчетаят

джордж лукас

Джордж Лукас и неговата приятелка Мелъди Хобсън решиха да сключат брак след 7-годишна връзка. Това обяви официалният говорител на световноизвестния режисьор.

Създателят на филмовата сага “ Междузвездни войни“ паднал на колене и поискал ръката на тъмнокожата си любима. За годежа и предстоящата сватба свидетелства и дъщерята на Лукас Аманда, която е написала в профила си в социалната мрежа туитър: „Поздравления, тате и Мелъди!“, пише вестник „Всичко за семейството“.

Все още не е известно кога и къде ще се състои брачната церемония. Това ще бъде първата венчавка за 43-годишната Мелъди Хобсън. Булката има завидна професионална кариера – тя е председател на филмовата компания „Дриймуърк анимейшън“, финансов посредник на телевизионния сутрешен блок“ Добро утро, Америка“, шефка на чикагския фонд „Ариел инвестмънтс“ и член на съвета на директорите на гигантите „Есте Лаудер“ и „Старбъкс“.

68-годишният младоженец Лукас не е дебютант – бракът му с монтажистката Марсия Лукас, от която са трите му деца Аманда, Кейт и Джет, просъществува от 1969 до 1983 г., пише вестник „Всичко за семейството“.

Миналата година режисьорът продаде продуцентската си компания „Лукас филм“ на „Дисни“ за над 4 милиарда долара и заяви, че бавно, но сигурно се оттегля от големия филмов бизнес. „През последните 35 години имах огромното удоволствие да наблюдавам как интересът към „Междузвездни войни“ се предава от едно поколение на друго. Винаги съм вярвал, че този филм може да ме надживее и намирам, че е важно, докато съм жив, да предам щафетата на ново поколение режисьори“, казва Лукас.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар