Aксесоари за студеното време

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Студените дни вече са тук, така че защо не надникнем в предложенията на модните дизайнери, за да видим какво ни препоръчват, за да ни е топло и да сме актуални?

 

Обикновено шаловете през зимата са по-топли и по плътни от пролетните и есенните, които са прозрачни и ефирни. Основната задача на зимните е да ни стоплят, но това не означава, че те не бива да са модерни и да не са в тон с твоя стил. Поглези се с луксозни кашмирени шалове, за които благодарни ще са ти както вратът, така и стилът ти.

На бохемския стил отиват шалове с ресни. А шаловете, в които ще се чувстваш все едно с теб е любимото ти плюшено мече, са велурените шалове или онези от изкуствена козина. Плетените шалове са винаги модерни, така че и тази зима трябва да са част от гардероба ти. Ушанките са прекрасен заместител на шапките. Пазят от студ и са страшно модерни. Като ги избираш трябва да се съобразяваш с шарките на шала. Най-добре отиват бели и черни, а много модерни са карираните и с щампа на животни.

Блондинките трябва да се спрат на по-тъмни нюанси заради контраста с косите им, а на брюнетките пък отиват по-светлите тонове. Отдавна шапките не се смятат само за покривало на главата, а са истински моден акцент, който прави разлика между добрия и лошия стил. Шапките може да променят имиджа ти, за да отличаваш и да привличаш погледите на улицата. Ако искаш да си в крак с модата, може да се спреш на следните предложения:

  • Хит за 2013 г. са кожените шапки или шапките с частична козина.
  • Ретро шапките и шапките с периферия сложени малко настрани или така както ги е носила Coco Chanel, се препоръчват от модните дизайнери.
  • Модни са всички форми и цветове.
  • Както шаловете, така и плетените шапки винаги са модерни, така че попълни колекцията си и с такива.

 

Източник: БГНЕС

 

 

Криотерапията лекува без лекарства

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар