Първият път – колко е важно да бъдеш подготвен!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бъди в пълна готовност

Ако вече си издала тайната на своя приятел, той несъмнено ще се подготви за интимната ви среща. Но е възможно да забрави или да не съобрази нещо. Затова сложи в чантата си няколко важни вещи.

Презервативи. Не вярвай на приятелките си, които заявяват, че от първия път не се забременява. Според статистиката 70% от жените са способни да заченат още при първия полов акт. Освен това раздразнените нежни тъкани на тялото ти лесно може да се инфектират. Можеш да избереш презервативи с лек охлаждащ ефект, който ще облекчи болезнените усещания.

• Лубрикант. Невинните девойчета не носят такива неща в чантичките си. Но умните момичета, които нямат нищо против да си доставят приятни усещания още през първата любовна нощ, непременно ще се снабдят с лубрикант. Това ще даде възможност на любимия ти да проникне в теб максимално нежно.

• Мокри кърпички. Ако след първия път има малко кръв, просто извади от чантата си кърпичка за интимна хигиена. Това е много по-приятно, отколкото да се втурваш в банята.

Подходящ партньор. Добре би било първият ти мъж да е достатъчно опитен, за да поеме инициативата. Сексолозите рисуват портрета на първия любовник, като го причисляват към типа „мъжът-баща“. Той е грижлив, внимателен, търпелив и се стреми преди всичко да достави удоволствие на партньорката си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар