Ах, колко по-сладък е сексът с чужди мъже

Какво да правим, когато ни блесне внезапното пробуждане, че се нуждаем от секс и с други партньори.

 

Нашата въображаема героиня живее пет-шест-седем години в спокоен брак. Не е във възторг от секса, но и не изпитва неприятни усещания, ко­гато го прави със законния си партньор. Тя е примерна съпруга, добра майка, добросъвестна служителка и прочее, която пропуска край ушите си разказите на приятелки за фантастични оргаз­ми и сексуални трепети, убедена, че те си измис­лят.

Макар вече да има две деца, устата й никога не е пресъхвала от желание, краката й никога не са се подкосявали. И изведнъж я затрупва ла­вина от страстни, непонятни усещания – в служ­бата идва нов колега, който започва да я прив­лича като магнит и в чието присъствие по тялото й се разлива топлина. Готова е с часове да го слуша и да го гледа. Но какво ти гледане – тя го иска направо тук и сега и изобщо не я е грижа какво ще си помислят хората, какво ще каже мъжът й!

На езика на сексолозите внезапно пробудилото се влечение у жени със слаб (както се е предполагало) сексуален темперамент се нарича ретардационна (от лат. retardatio – закъснение) фригидност. В един благословен момент става ясно, че от фригидност няма и помен, че заради забавеното си психосексуално развитие кон­кретната дама дори не е подозирала своята спо­собност да достигне оргазъм. Но ето, че организ­мът й се събужда и започва да иска своето. Уви, ролята на „будилник“ по правило е отредена не на благоверния.

Остроумните сексолози наричат ситуацията „синдром на рицаря и развратника“, като в нея рицар е благородният, надежден съпруг, а сти­хийният, брутален развратник – този, който пома­га на жената да се раздели с мнимата си фри­гидност.

Хубавото е, че след като тя преживее бурната страст, брачният й живот има всички шансове да разцъфти с ярки краски. Защото не е задължител­но рицарят да знае подробностите, свързани с чудото на нейното сексуално пробуждане.

 

3 алтернативни начина за справяне с проблемната ерекция

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар