Лошият пример на родителите може да се превърне в основен страх на техния син

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако по една или друга причина родителите са претърпели някакъв крах, това може да е сериозна пречка за по-нататъшното развитие на техния син. Той през по-голямата част от живота си ще се притеснява да не допусне тяхната грешка.

Тази ситуация настъпва в семействата, където момчето е имало много авторитарна майка и пасивен баща. Поради това, че бащата не е успявал да осигури на семейството задоволяване на основни потребности, майката постоянно го е упреквала и унижавала. Мъжът в душата си се страхува да не попадне в аналогична ситуация.

Трябва да сте много внимателни, ако вземете решение да се омъжите за подобен човек: често от такива момченца израстват истински деспоти.

Мъжете се страхуват и от самотата

Това е най-позитивният от всички видове страх. Ако вие, мили дами, срещнете мъж, който се страхува да не остане сам на старини, смятайте, че ви е провървяло. Тъй като този страх се оказва много по-силен от всички останали, взети заедно. Мъжът ще прави всичко за семейството си, а като остарее, ще се наслаждава на живота заедно с любимата си жена, децата и внуците…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар