Родово проклятие тегне над принц Уилям и Кейт (част 3)

промоции

През 1960 г. в двореца се настанила принцеса Маргарет. След като през 70-те години на миналия век нейният брак се разрушил, Маргарет живяла в Кенсингтън в усамотение и неин единствен събеседник бил „призракът на тайнствена жена в синьо“, пише The Daily Mail. По това време съседка на Маргарет била принцеса Даяна, но те не общували помежду си.
Самата Лейди Ди,- обитаваща Кенсингтън, също не избегнала нещастието. Нейният брак станал катастрофа: принц Чарлз не искал да се ожени за нея, но все пак изпълнил волята на Кралицата майка. След раждането на втория син, Хари, принцът заявил, че е мечтал за момиче, а не за рижавокосо момче. Страстно обичащата своите деца Даяна била наранена.
А след известно време английската преса заговорила за това, че Чарлз е възобновил отношенията си със своята първа любов Камила Паркър-Боулз. Отчаяна от невъзможността да оправи своите отношения с мъжа си, Даяна встъпила в интимни контакти с други мъже. През 1993 г. Бъкингамският дворец официално обявил разделения живот на принца и принцесата, а на 29 август 1996 г. се състоял техният официален развод.
Последна любов на Даяна станал синът на английския предприемач от египетски произход Доди ал-файед. На 31 август 1997 г., опитвайки се да се измъкнат от настойчивите папараци, влюбените катастрофирали със своята кола. Доди и шофьорът загинали на място, а за живота на Лейди Ди лекарите се борили около шест часа. Уви, безуспешно…

Из в. “Лечител”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар