Анджелина Джоли: Дженифър е невротичка!

Войната между двете много прилича на онова, което се случва между Николета и Алисия

 

Паралелът не е случаен, още повече, че и двете са имали връзка с един и същи мъж. Красавецът Брад Пит е бивш на Дженифър Анистън, докато на местна почва случващото се е колкото ясно, толкова и втръснало. В интерес на истината, очаквахме малко по-нормално поведение от Анджелина, но когато става дума за женска вражда явно наистина трябва да очакваме неочакваното.

Джоли може би е изнервена от все още неуточнената дата за сватбата между нея и русокосият актьор. Преди време се спрягаше датата 17 август, но досега няма нищо потвърдено. Ясно е само сватба ще има. Кога точно – не е ясно. Тези дни тя си изпусна нервите и заяви, че Дженифър няма да стигне до брак с Джъстин Теру, защото била невротичка. И за да забие ножа до край, актрисата, която преди време изигра Лара Крофт, заключи: Скоро на Анистън ще й трябва бракоразводен адвокат!

Враждата между двете има своите възходи и падения. Понеже и на двете им предстои да сключат брак, ударите под кръста и злобните подмятания са зачестили. По този начин потърпевш е единствено Брад Пит, на който вече му е писнало от нападките между двете холивудски звезди.

Лудата ревност, която тресеше Джоли още в началото на връзката им отново е избила, защото тя е споделила пред свои близки, че Анистън още не може да забрави Пит и прави всичко възможно да си го върне.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар