Камелия: Още съм в Пайнер!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В битката за повече читатели няколко жълти сайта побързаха да публикуват новина, която няма нищо общо с истината

 

Според тиражирания неверен слух певицата Камелия е прекратила договора си с музикална компания „Пайнер“. Явно това не е било достатъчно и за да стане клюката още по-жълта няколко издания са добавили, че това се е случило, тъй като фолк дивата очаквала дете.

Сайтът BLife публикува опровержението на певицата, според която това били поредните глупости, които се пишат по неин адрес. Тя все още работела в „Пайнер“ и била в чудесни взаимоотношения със собственика инж. Димитров. Договорът й е в сила и блондинката ще продължи да участва в концертите на компанията. Не е имало и няма да има конфликт между нея и шефът й.

Всичко тръгнало от един статус, който изпълнителката написала в личната си страница във фейсбук: „Бъдете свободни и не се страхувайте да бъдете себе си!”
Идеята на написаното била, че тя искала просто да каже на феновете си да обичат и да ценят свободата си. В крайна сметка всеки има право на личен избор и най-добре е този избор да бъде заявен категорично.

Казаното от Камелия явно е провокирало нечия журналистическа фантазия. Тя каза нещо, което напоследък се случва в жълтите издания – те ползват като основа онова, което тя е написала в социалната мрежа, за да си измислят сензации. А колкото до бременността, и този път Огън момичето каза нещо, което ние наистина се надяваме да се сбъдне и то в най-скоро време. „Не съм бременна за жалост, но скоро смятам, че и това ще се случи.“

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар