Джесика Симпсън ще води дълга битка с килограмите

Младата майка е хапвала като за последно по време на бременността

 

Джесика Симпсън е на 32 години и само преди няколко месеца стана майка. На 1 май тя роди доста едро бебе и съвсем типично се надяваше, че килцата, които е натрупала през деветте месеца на бременността ще си отидат заедно с раждането. Да, ама не, както казваше навремето един роден журналист.

Отдадена на щастливото събитие певицата не се е ограничавала от нищо и си е позволявала да хапва неща, забранени дори за хора, които не очакват дете. Многото калории са се полепили трайно върху бедрата, корема и задника на пеещата актриса и сега тя се чуди как да се отърве от тях.

32-годишната Джесика не е свалила нито грам от май насам. Оказало се, че точно тези килограми се свалят най-трудно. Красивата блондинка си е мислила наивно, че след като роди пак ще бъде такава, каквато е била преди. Тя искала да се отдаде напълно на майчинството и си е хапвала всичко онова, което е обичала да хапва, но се е ограничавала заради кариерата си.

Последствията от това са не особено естетични. И въпреки, че иска отново да бъде слаба, Джесика е взела решение да свали ненужното не с драстични диети и опасни операции, а по напълно естествен път. Здравословният начин на хранене и игрите с малкото й детенце ще й помогнат в това иначе разумно, но трудно начинание.

Тренировки още не е започнала, тъй като бюстът й бил все още прекалено голям и не можела да тича както преди. Джесика не се чувства нито модел, нито секссимвол, както преди. Според нея тя сега е една съвсем нормална жена, която нормално се е отдала на най-хубавото нещо в този живот – да се радва на своята малка дъщеря.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар