Ким Кардашиян отслабва от любов

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Заради любовта Ким е решила да зареже скандалния имидж, който има

Откакто стана звезда в собственото си риалити, много момичета по света решиха, че не е лошо да имат голямо дупе като нейното. Това донякъде стопира желанието на хиляди девойки да отслабват и им спести вероятността да станат анорексички. За съжаление, Ким Кардашиян е решила да се раздели с онова, което я направи известна, а именно добре оформените, но малко големи задни части.

За да стане задната й част такава, каквато тя иска, брюнетката е поверила тази нелека задача на един от най-добрите фитнес инструктори в света. В момента тя спазва една доста тежка фитнес програма за тази цел. И тъй като за всяко вталяване си има цел, Ким искала да отслабне не защото това било наложено от продуцентите й или нейния импресарио. Причина за по-малък размер станал факта, че Кардашиян не може да облече дрехите, които гаджето й Кание Уест й подарява. Това хем леко засрамило звездата, хем я накарало да се замисли дали не може да промени нещо в тялото си, така че да уважи избора на сегашното си гадже.

Рапърът по своя воля решил да подмени почти целия гардероб на Ким, защото не харесвал дрехите в него, които по думите му били „прекалено обикновени“.

За да не го обиди, Кардашиян доброволно се съгласила да изхвърли онова, което той не бил харесал, но за зла беда не можела да се намъкне в почти нито една от скъпарските рокли, които той й е купил. Това наложило тя да премине на диета, съчетана с определени упражнения, които трябвало да направят задните й части и бедрата много по-фини и слаби.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар