Сух шампоан!?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Има ли полза от този продукт и кога можем да го ползваме?

 

Сухият шампоан става все по-популярен сред продуктите за грижа за косата. Той е иновативен метод за почистване на скалпа, обезмасляване и освежаване на косъма. Този продукт може да ви бъде от голяма полза, а освен това е особено подходящ за дами с мазна коса.

Сухият шампоан се впръсква в косата и й помага да се съживи и освежи по-бързо.
Той е много удобен за прилагане след като сте спортували, пътували или бързате да се подготвите за среща. Нужно е просто да впръскате в косата си и с помощта на кърпа или на ръце да втриете и масажирате добре. След това срешете старателно косата си и оформете в прическа. Този шампоан ви предоставя удобството хем да поддържате косата си чиста, хем да се не налага да я миете всеки ден, което я изтощава и изтънява бързо. След активна тренировка, сухият шампоан може да се отрази чудесно и на тялото ви, не само на косата. Нужно е да нанесете от него на силно изпотените зони и да изтриете с кърпа. Това разбира се, няма да елиминира нуждата от душ, но поне ще ви помогне да се приберете от залата до вкъщи, без да се чувствате мръсни, потни и миришещи. Ако сте били на фризьор и сте се сдобили с хубава прическа, отново сухият шампоан ще ви помогне да я задържите за по-дълго време.

Той обаче не може да измести водата и традиционните продукти за коса. Тоест, не може да спрете да миете изцяло главата и косата си, но определено внася разнообразие, а веднъж като свикнете с него, ще започнете да го използвате редовно. Активните му съставки поемат замърсяванията от скалпа, както и мазнината от косъма, ароматизират и освежават, както и оставят приятен аромат. Друг плюс е, че нямате нужда от издухване със сешоар, което допълнително изтощава и накъсва косъма, както и отнема не малко време.

 

 

ЗА или ПРОТИВ олиото за коса

 

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар