Няколко лесни и чудесни идеи за уикенда

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Научи как да прекараш добре тези благословени два дни в седмицата, дори ако нямаш много пари.

Лято е, a ти вече си била в отпуска и си изкарала вълнуващо и незабрави­мо – прекрасно, но там си профукала всичките си спестявания, а горе­щините продължават… Обикно­вено с края на ваканцията идва и желанието да почиваш отново, и отново, и отново… А нямаш нито време, нито финанси за това. Решение винаги има и то се казва – уикенд! При това клишираната фраза „най-хубавите неща не могат да се купят с пари“ е абсолютно вярна. Не вярваш?

ПИКНИК
Една чудесна идея да избягаш от делника и да се насладиш на ком­панията на любимия човек или на приятелите си, е да организираш пикник в парка. Независимо къде точно живееш, всеки град крие в себе си очарователно място за летуване и релакс – твоята работа е да го намериш. Ако нямаш пари да напазаруваш – приготви сандви­чи от продуктите, които имаш в хладилника или просто разпределете предварително кой какви провизии има възможност да вземе.

ДАЙ СИ ПОЧИВКА

Чудесен и напълно безплатен вариант да изкараш приятен уикенд е просто да не правиш нищо! Точно така – ако обичаш да четеш, това е времето да си забъркаш кана студена домашна лимонада и да се отдадеш на четене и спане. В почивките може да похапваш! Ако пък не си много по четенето – излежаването в легло­то и гледането на телевизия, също е вариант.

РАЗХОДКИ

В случай, че времето ти го позволява – организирай забавни и дълги разходки с любимия още този уикенд. Ще останеш изумена колко разнолик може да е градът, в който живеете. През деня на­пример разгледайте зоологическа­та градина или направете обикол­ка с колело на всички паркове, а късно вечерта се разходете из утихналите улици или се качете на най-високото място, за да ви­дите града отвисоко.

КИНО ДНИ

Ако навън е прекалено горещо, за да си показваш носа – свали си всички филми, които през седмицата така и не ти остава време да изгледаш (в това число влизат и сериалите) и си спретни един уикенд, посветен на киното. А в случай, че си истинска любителка – пре­поръчваме ти да си свалиш всички филми, които обожаваш да гледаш отново и отново. Зареди се с пукани и студени напитки още от петък и се отдай на тотално кино размазване!

 

 

 

Бързи решения за уикенд драмите ти

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар