Защо винаги си мисля, че щастието бяга от мен?

Ти лайф за Лекува


Имам добро семейство, не живеем зле, но винаги се оплаквам…

Понякога си мисля, че съм енергиен вампир… Уж животът ми си е съвсем наред, пък винаги имам чувството, че нещо ми липсва. Не знам защо имам такава нагласа за живота.

Семейството ми е добро. Имам добър съпруг, две чудесни деца. Работим добра работа, не сме милионери, но почти за всичко ни стигат парите, ако не прекаляваме, разбира се.

Живеем в собствено жилище, нямаме кредити, не ни притесняват банки. И аз, и мъжът ми, и децата, сме добре със здравето. Родителите ми също са живи и почти здрави, като се има предвид ЕГН-то…
И въпреки това постоянно се чувствам неудовлетворена. Постоянно имам усещането, че нещо не е наред, че нещо ми липсва. И тъй като често се оплаквам на мои приятелки, те често ми се сърдят дори. И като се замисля, понякога са прави, защото повечето от тях имат много по-сериозни проблеми от мен, но пак не се оплакват толкова често.

Д.С., Добрич

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Престани да се оплакваш Просто понякога ти липсва тръпка и за това все се оплакваш.Не познавам жена която да не се оплаква за нещо.То си вие заложено.Просто преди са се оплакваш помисли добре и си задавай въпроса дали наистина е така и се радвай на това което имате

Добавете коментар