Скъсах с гаджето, а още ме боли

Боли те и продължава по-дълго, отколкото мислеше, когато късаше с гаджето. Това е нормално усещане


Чувствал си се свързан с някого. Изживял си с него/нея красиви моменти. Инвестирал си във връзката ви усилия и надежди. Каквато и да е причината, дори ти да си пожелал/а края на отношенията, боли.

Няма формула колко трае любовната мъка. На първо място трябва да знаеш, че тя е полезна. Няма как да продължиш и да намериш подходящия партньор, ако не си изчистил/а въпросите, поставени в миналото. Защо не се получи? С какво заслужих отношението му/й? Как така спрях да го/я обичам? Дай си време да си отговориш на тях. Те ще направят следващата ти връзка по- стабилна и по-щастлива. Не ги пропускай, за да повтаряш грешките си. Щом сега страдаш, нека да има полза от това.

Ако не можеш сам/а да си отговориш, потърси човек с опит, който дати помогне

Някой, който умее да разговаря с теб и който усещаш, че те разбира. Страшно ще ти олекне след срещата с човек, който има и опита, и интуицията за теб и проблема ти.

И определени „технически “ неща трябва да изпълниш, за да мине по-бързо болката. Не го/я следи из социалните мрежи. Направи така, че постовете на бившия/ата да не ти излизат във фийда. Не публикувай провокативни изказвания и снимки, които да го/я карат да ревнува. Опитвай се да не се съобразяваш с него/нея по никакъв начин – важно е за излекуването ти.

Отърви се от спомени – снимки, подаръци, песни. На мястото на старите снимки сложи нови, на мястото на вашите песни запиши други, жизнерадостни и много по-яки. Помоли приятелите да не ти говорят за него/нея. Не оставай дълго насаме. Излизай, весели се, но не пий – алкохолът помага само с първата чаша, след това задълбочава проблема. Намери си хоби. Грижи се много за себе си. Обличай се секси, опитай нов стил, нова прическа. Усмихвай се на хората, дори и насила. И ще видиш, че скоро светът също ще ти се усмихне.

Не идеализирай нито бившия/ата си, нито връзката ви. Идеални хора не съществуват, идеални връзки – също. Но от всяка връзка може да научиш много за себе си и за своите нужди. Опитай в периода, в който се чувстваш сам/а, да се обикнеш и да повярваш, че изобщо не си загубил/а кой знае какво. Бъди сигурен/а, че скоро ще се чудиш какво толкова му/й страдаше на бившия/ата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар