Знаете ли какви са вълшебните свойства на парите?

За някои парите са само напечатани купюри, според други те са надарени с тайнствена сила


Необходимо е спазването на специални ритуали, ако искаме да натрупаме повече от финикийските знаци. „Парите управляват света”, е казал един известен човек. Това твърдение се потвърждава и от социологическите допитвания. Изследване показва, че повече от 50 % от анкетираните вярват, че главна роля в съвременния свят играят именно парите. Разумът, любовта и висшата сила значително изостават в рейтинга на най-значимите неща в живота.

Такова мощно, почти свръхестествено влияние е невъзможно без намесата на мистиката. И неслучайно властта на парите над хората е описвана от класиците на художествената литература. А за самите пари още от древността се носят легенди, митове, поличби и суеверия.

КАПКА ПО КАПКА – ВИР

Едно от най-разпространените твърдения, познато ни още от детството. Разумната икономия не вреди на никого. Още древните гърци казват, че парите привличат пари. Следвайки това правило, трябва винаги да си оставяте в портмонето дребни след пазаруване. Същото се отнася и за зимните дрехи, прибрани в шкафа през топлите сезони – оставете в джобовете по няколко монети.

Една монетка ще привлича друга – именно това е магията на парите.

Има някои съвети за това как да се научим да спестим определена сума пари.

Например добре е редовно да отделяте минимум 20 % от месечния си доход. Това не само ще ви научи да икономисвате, но и ще ви послужи за т.нар. залог за богатството, примамка за парите. Съществува дори такъв израз:„Икономисаните пари са заработени пари”.

Но и това твърдение има обратна страна – „Скъперникът плаща два пъти”. Трябва да помним, че прекалената пестеливост не само не дава полза, но обратното – вреди.

По време на поредното проверяване на финансовите резултати не е задължително да издирвате „ненужни разходи” – главното е да пресмятате парите, преминаващи през ръцете ви всеки месец.

Според народните поверия пари не бива да се броят вечер и след залез слънце, иначе това може да доведе до разорение.

Освен това не бива да се смятат все още неполучени, както и чужди пари.

Към парите трябва да се отнасяме уважително и внимателно. Не трябва да ги мачкаме и късаме.

Всички банкноти трябва да са разположени в градация според стойността си: едрите – при едрите, дребните – при дребните. Трябва да обичаме парите и тогава те ще ни отговорят с взаимност.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар