Дайте сила на косата след отпуската!

Ти лайф за Лекува

След отпуската възстановителната програма е задължителна

Правете поне два пъти в седмицата подхранващи и хидратиращи маски. Избирайте рецепти с високо съдържание на протеини, растителни масла и витамини.

Смесете равни пропорции зехтин, кокосово и прасковено масло. Загрейте сместа на водна баня и я разпределете по дължината на косата, втрийте и в корените. Покрийте с найлон и кърпа и измийте с шампоан след час и половина.

Друг вариант е да смесите два жълтъка с 1 с.л. каквото и да е растително масло и 1 ч.л. мед. Ако е пресушена и кожата на главата и се лющи, добавете сок от алое. Нанесете маската и я дръжте 1 час. Измийтеясвода със стайна температура, от гореща жълтъкът ще се сготви и ще полепне по косата.

Добре възстановява маска от половин чаша кисело мляко и 1 с.л. бадемово масло. Нанесете на косата и разрешете с дървен гребен. Измийте с мек шампоан след 40 минути. Ако косата ви е боядисана, тази маска не е за вас. Киселото мляко има склонност да отмива боята.

Не се опитвайте бързо и кардинално да решите проблема. Необходими са продължителни и редовни процедури поне два месеца. С боядисване няма да прикриете изтощената косата, няма да върнете блясъка й, а само ще задълбочите изтощението на косата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар