Минчев се фръцна и избяга нацупен от рождения си ден

Ти лайф за Лекува

Евгени Минчев се фръцна обиден навръх рождения си ден на 2 юни, когато чукна 54 лазарника, сподели пред „Таблоид“ свидетел на драмата.

Лорда се разсърдил жестоко на гостите си и безцеремонно ги заразял да купонясват в столичния „София котел Балкан“, по-известен като бившия „Шератон“, но без него.
Повод да се начумери до крайност станало изпълнение на неговата приятелка Мая Нешкова, която в пика на партито поздравила паркетния лъв с вечния си хит „Честит рожден ден“. Евгени поканил певицата на импровизираната сцена да изкара неостаряващото парче, като с властен тон наредил на гостите си да станат на крака и да аплодират изпълнението.

Евгени Минчев

Евгени Минчев

Развеселените от марковото уиски и фонтаните шампанско авери на Евгени обаче не обърнали внимание на молбата на рожденика и продължили да се забавляват, без да обърнат грам внимание на желанието му. След като не получил полагащите му се аплодисменти в своя чест, Минчев се намръщил, фръцнал се и напуснал рождения си ден.
Пияните гости обаче така и не разбрали
че са го разсърдили, така че партито продължило. Приятели и познати на Лорда щедро завещали на побегналия си домакин тлъстата сметка, то да плати, когато си върне добро то настроение. „Евгени бе доста огорчен, но още на следващия ден сигурно му е минало – той просто има импулсивен характер, с който приятелите му са свикнали’, коментира присъствал на величественото парти, за което сигурно са пръснати 50 бона.
Че финансовите възможности на лорда на столичния хайлайф няма да пострадат от едно парти, е повече от ясно. Наскоро Минчев открехна вратите на своя дом: от 200 квадрата в столичния кв. „Манастирски ливади“, за да покаже, че живее като потомък на британската кралица. Ока¬за се, че той се е обградил с пищен интериор, сатен и коприна. Същински бароков разгул като в имперски двор цари в дома на Евгени. В дневната и спалнята изобилства от сатенени дамаски и копринени възглавнички, Купувани от най- скъпите магазини. Дневната е решена така, че той да се излегне най-блажено на мекия диван с пухкави възглавнички. Масата, естествено, е украсена с две кристални изящни гарафи,
ПЪПНИ с
отлежало 30-годишно уиски
На фона на сравнително обикновения диван обаче в края на помещението, близо до прозорците, е разположен ефектен бял роял, на който Минчев подрънква, при това доста добре, когато е в настроение. Пищността продължава с помпозен лампион в червено с висящи кристални дрънкулки, изтипосани върху пианото. Целият апартамент е осеян със скъпи армагани от благородни персони, с които светският лъв е другарувал по време на половин-вековното си съществуване. Най-помпозна обаче е банята, където Евгени Минчев се е престарал – кранчетата на мивката и на ваната са позлатени, такава е и сапунерката.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Rymyana Stefanova says:

    Евгени Минчев не е смешен!Винаги е бил жалък!

  2. руслан says:

    Жалък клоун с педерастки обноски и самочуствие на аристократ без покритие !

Добавете коментар