Невероятно, но факт: Цветът на очите издава характера!

Когато се запознаваме с някого, ни се иска веднага да разберем повече за него и по говора и жестовете гадаем какъв е. Но има начин, който лесно може да ни даде представа що за човек стои пред нас. Достатъчно е да го погледнем в очите.

Цветът на очите е основният издайник за същността на човека. Ако човекът срещу вас има сини очи, вероятно е доста нетърпелив и високомерен. Често синеоките хора са конфликтни – обичат да спорят, но

очи

Цветът на очите е основният издайник за характера на човека

рядко вникват в проблемите на околните.

Светлосините очи са на мечтател и романтик, който обикновено е спокоен. Разбира се, случват се и гневни изблици, но рядко, пък и те се успокояват също така бързо, както са се появили.

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Сивите очи са на любител на различни главоблъсканици. При всякаква ситуация този човек се опитва да намери свой собствен, оригинален и неочакван изход. Сивооките хора са настойчиви, независими, решителни, но се оказват безпомощни пред ситуации, които не изискват напрягане на ума.

Черните очи издават упоритост и настойчивост, а при кризисни ситуации тези хора са раздразнителни, дори избухливи. Но пък чернооките притежават силно развита интуиция – и имат удивителната способност бързо да решават сложни въпроси.

Хората със светлокафяви очи не обичат да посвещават околните в своите тайни, нито допускат да правят нещо насила, пише“Журнал“. Стремят се винаги да вършат нещата самостоятелно, като не търсят странична помощ.

Тъмнокафявите очи дават три предимства на собствениците си: привлекателност, умение да капризничи фино и способност да проявява търпение, когато е нужно.

На щастливците с пъстри очи им върви – те са очарователни и винаги вярват, че предстои нещо по-хубаво. Трудно взимат важни решения, но пък с тях никога не е скучно.

Смята се, че от притежателите на зелени очи се получават отлични ръководители – те са строги, но винаги справедливи. Ако попаднат в трудна ситуация, зеленооките търпеливо търсят изход и най-често намират правилния.

Точно както жълтият цвят на очите е голяма рядкост, така и собствениците им притежават рядко срещани таланти. За тях дори има легенди, че могат да четат чужди мисли.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар