Невероятно, но факт: Цветът на очите издава характера!

Ти лайф за Лекува

Когато се запознаваме с някого, ни се иска веднага да разберем повече за него и по говора и жестовете гадаем какъв е. Но има начин, който лесно може да ни даде представа що за човек стои пред нас. Достатъчно е да го погледнем в очите.

Цветът на очите е основният издайник за същността на човека. Ако човекът срещу вас има сини очи, вероятно е доста нетърпелив и високомерен. Често синеоките хора са конфликтни – обичат да спорят, но

очи

Цветът на очите е основният издайник за характера на човека

рядко вникват в проблемите на околните.

Светлосините очи са на мечтател и романтик, който обикновено е спокоен. Разбира се, случват се и гневни изблици, но рядко, пък и те се успокояват също така бързо, както са се появили.

Сивите очи са на любител на различни главоблъсканици. При всякаква ситуация този човек се опитва да намери свой собствен, оригинален и неочакван изход. Сивооките хора са настойчиви, независими, решителни, но се оказват безпомощни пред ситуации, които не изискват напрягане на ума.

Черните очи издават упоритост и настойчивост, а при кризисни ситуации тези хора са раздразнителни, дори избухливи. Но пък чернооките притежават силно развита интуиция – и имат удивителната способност бързо да решават сложни въпроси.

Хората със светлокафяви очи не обичат да посвещават околните в своите тайни, нито допускат да правят нещо насила, пише“Журнал“. Стремят се винаги да вършат нещата самостоятелно, като не търсят странична помощ.

Тъмнокафявите очи дават три предимства на собствениците си: привлекателност, умение да капризничи фино и способност да проявява търпение, когато е нужно.

На щастливците с пъстри очи им върви – те са очарователни и винаги вярват, че предстои нещо по-хубаво. Трудно взимат важни решения, но пък с тях никога не е скучно.

Смята се, че от притежателите на зелени очи се получават отлични ръководители – те са строги, но винаги справедливи. Ако попаднат в трудна ситуация, зеленооките търпеливо търсят изход и най-често намират правилния.

Точно както жълтият цвят на очите е голяма рядкост, така и собствениците им притежават рядко срещани таланти. За тях дори има легенди, че могат да четат чужди мисли.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар