Погледнете какъв лак носи и ще разберете характера й!

Психолози откриха интересна връзка между женския характер и цвета на лака, който предпочитаме или не обичаме да носим върху ноктите си. Според тях изборът е не само въпрос на стил, но и издава някои особености на личността. А ръцете, както знаем, са едно от първите неща, които забелязваме в човека срещу нас.

Красиви нокти

Красиви нокти

В ярко червено

Ноктите с този цвят се считат за много секси. Червеното се приема за цвят на страстта. Предпочитано е от силните жени и от онези дами, които избират класиката пред последния писък на модата.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Обичате да флиртувате и умеете да съблазнявате мъжете, без да стигате непременно до крайности. Вие сте енергична и целеустремена личност.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Страхувате се от прекалено напористите хора, които превземат личното ви пространство. Имате нужда от партньор, който да ви успокоява, а не да доминира, пише Журнал за жената.

Неутрални тонове

В тази категория попада и френският маникюр, както и дискретните бежови нюанси. Такъв лак харесват елегантните, фини жени, със строги професии.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Не обичате да привличате вниманието към себе Приятелите ви могат да разчитат на вас, защото имате щедро и грижовно сърце, което компенсира липсата на чувство за хумор.

Тези нюанси не се харесват на хората, които кипят от идеи и енергия. Вие сте всичко друго, само не и отегчителна личност. Лесно се превръщате в любимец на всяка компания.

Розов лак

Розовото е по-меката алтернатива на червеното. И в същото време е цвят на контрастите: притежава пламъка на червеното, но потушен от спокойствието на светлите тонове.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Розовите нокти издават романтичната натура, която обича да чете хартиени книги, да носи панделки в косите, да разгръща албумите със спомени от детството, да мечтае и да си поплаква, докато гледа филми.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Понякога умишлено се държите резервирано, защото се страхувате да разкриете чувствата си. Но пък сте организирана до перфекционизъм.


Жълти нюанси

Според хромотерапията, жълтото е цвят, който повишава настроението, подобрява концентрацията и стимулира лявото полукълбо на мозъка, което отговаря за интелектуалните занимания.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Вие сте човек, който цени свободата и умее да се изразява артистично. Предпочитате лекия живот пред трудностите, което лесно може да ви откаже от по-сериозна битка.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Според психолозите липсата на интерес издава страх от падане. Предпочитате да работите в колектив, защото опората в колегите ви носи стабилност. И сте отдадени на семейството пак по същата причина.

Оранжево зарево

И това е сложен цвят, който събира в едно два нюанса: страстно червено и романтично розово. Такива са и жените, които го избират: ентусиазирани и жизнени, но едновременно с това леко затворени.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Това е цветът на равновесието между ума и тялото, между откритостта и конфиденциалността в отношенията. Вие може да бъдете дръзки или деликатни в зависимост от ситуацията.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Според хромотерапевтите, нехаресването на този цвят издава антисоциалните типове. Вие предпочитате да се затворите в своето малко обкръжение и сте склонни към известна степен егоцентризъм.

Син деним

В последните няколко години този цвят е изключително модерен. По принцип го харесват жени, които предизвикват искреност и внушават спокойствие.

Но внимавайте с него, защото не стои добре на всяка кожа.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Вие сте спокойна и хармонична натура, изпитвате чувство на удовлетворение от живота и обичате всеотдайно. Това важи за всички нюанси на синьото, без значение кой предпочитате.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Страхувате се от обвързване и затова не влагате твърде много емоции. Харесва ви да издигате стена около себе си, отдалечавайки се по този начин дори от най-близките.

Мрачно черно

Това е цвят на отрицанието, който обикновено се харесва на по-младите. Но е и цвят на провокацията, на хората, които искат твърдо да заявят своята по-различна позиция.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Вие сте бунтар по природа и възрастта няма абсолютно никакво значение. Обичате да насочвате вниманието към себе си. Мъжко момиче сте. Не обичате да признавате грешките си.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Тъгата и мрачните мисли често ви обсебват и ви запращат в друга реалност. А това ви лишава от жизненост и одухотвореност.

Мистично лилаво

Според хромотерапията, лилавото е цветът на духовността и медитация­та. Харесват го творческите натури и хората на изкуството. Но също така и онези, които вярват в суеверия и магии.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Вие сте жена, която привлича и увлича след себе си почитатели. Изглеждате силна, но зад тази увереност и непреклонност се крие чувствително сърце.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Лилаво върху ноктите обикновено не обичат хората на действието и практичността. Трудно ще успеят да ви заблудят с паранормал­ни небивалици.

Бели разновидности

Белият лак, независимо от нюанса, е едновременно дискретен и умерено предизвикателен, каквито са и жените, които го носят на ръцете си.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Това показва желание да бъдете забелязана и в същото време издава деликатност и свежест. Вие сте интересна и сложна натура, която бързо очарова и изгражда трайни взаимоотношения.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Притеснявате се да бъдете център на внимание. Страхувате се и от открития флирт. По тази причина не обичате да ви съблазняват и има опасност да останете стара мома.

Свежо зелено

Психолозите препоръчват този цвят за успокоение. Но той също така стимулира ума и желанието за трупане на знания. Зеленото е и нюанс на надеждата, а в хромотерапията се използва, за да уравновеси вътрешната енергия.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Зеленото върху ноктите издава качества като постоянство, издръжливост, сила и стабилност. На вас определено може да се разчита във всяко едно отношение.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Не сте нестабилна и дезориентирана личност. Но понякога се поддавате на колебливата си природата и изпадате в дълги мисли какво точно да изберете или как да реагирате. И изпускате влака.

Землисто кафяво

Землистите нюанси и тези, които свързваме с блясъка на златото и бронза, могат да превърнат една жена от незабележима в интересна личност. Харесва се от дами, които мразят стандартите и обичат умерените провокации.

АКО ВИ ХАРЕСВА: Вие сте винаги в крак с най-новото. Полагате много грижи за своята външност, но не обичате евтините провокации. Изглеждате класно и умеете да се движите аристократично.

АКО НЕ ВИ ДОПАДА: Усмивката вероятно не слиза от лицето ви. Околните ви харесват, тъй като сте весел и обичлив човек. Е, понякога проявявате екстравагантност, но пък така всички ви забелязват.

Нони – био сок от Таити

Нони – био сок от Таити – СВЕТОВЕН ХИТ!!! Сокът на дълголетието! Мощен имуномодулатор и…(за повече подробности последвайте линка)

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар