Не боядисвайте милите и веждите с боя за коса!

Миглите и веждите искат специална боя

мигли
Не е сложно жените да си боядисат вкъщи веждите и миглите, казва козметологът Ваня Бранкова пред вестник „Всичко за семейството“. Но в никакъв случай не бива да използват боя за коса, тъй като е силна и може да предизвика възпаление на клепачите. Боята за вежди и мигли е хипоалергенна и не дразни.

На пазара тези специални бои се предлагат в комплект с всичко необходимо. Под очите, за да предпазите нежната кожа, трябва да сложите специални попиващи листчета или кръгли памучни дискове за почистване на грим.

Боята се нанася на дебел слой с апликатор или клечка за уши. Започва се от миглите на долния клепач, после – на горния. След 5-10 минути се изплакнете с топла вода.

Когато мажете веждите, е добре да намажете кожата с крем, за да я предпазите от боята.

Обикновено миглите се боядисват в черно или тъмнокафяво. За цвета на веждите има правило. Ако косата е тъмна, веждите са с 2-3 нюанса по-светли. И обратно – светлата коса иска с 2-3 тона по-тъмни вежди.

Задължително, преди оцветяването тествайте боята на сгъвката на лакътя си.

За да са по-гъсти миглите и веждите ви може редовно да правите маслени процедури. Нанасяйте с четка затоплено на водна баня растително масло (зехтин, рициново, бадемово), обогатено с витамини A, D и Е.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар