Основни правила при интимна прическа

Ти лайф за Лекува

Спазвайте ги, за да не си навлечете неприятности

Спазвайте ги, за да не си навлечете неприятности

Спазвайте ги, за да не си навлечете неприятности

При правенето на интимна прическа, е необходимо да спазвате няколко основни правила, ако не искате да си навлечете проблеми на главата.

Много жени си правят интимна прическа, допускайки редица грешки, с които си създават проблеми. Ако вие не искате да сте сред тях, е добре да спазвате съветите за безопасност.


За да сте спокойни, че няма да си навлечете неприятности, докато се грижите за интимната си прическа, бъдете много внимателни.

Най-бързият и лесен начин за премахване на окосмяването в интимната зона е коламаската. Освен това отстраняването на окосмяването по този начин е дълготрайно.
Тъй като не всички дами са в състояние да изтърпят болката, това не е най-предпочитания метод при правенето на интимно прическа или по-скоро при обезкосмяване в интимната област.

И като заговорихме за болка, тук е моментът да споменем, че СТОП ПЕЙН лекува всякакви болки за броени минути.

Ако вместо коламаска посягате към самобръсначката, трябва да сте особено внимателни, за да не предизвикате обрив или зачервяване на кожата.
На първо място трябва да изберете подходящата самобърсначка, която е специално изработена съобразно женската анатомия.

Освен това от особена важност е да ексфолирате внимателно интимната зона преди бръснене, за да се избавите от мъртвите клетки по кожата. За целта изберете нежен ексфолиращ скраб.

Не минавайте със самобръсначката на сухо, тъй като така ще раздразните кожата и след бръсненето задължително нанасяйте овлажняващ крем, пише az-jenata.bg.

СТОП ПЕЙН е вашият щит срещу болката.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар