Не експериментирайте с интимните прически! Вижте защо!

Ти лайф за Лекува

Някои жени стигат дотам, че си избелват химически кожата на вулвата, за да наподобява ефекта на млечната баня на Клеопатра

интимна прическа
Не че Мерилин Монро не е изрусявала женското си достойнство, за да е „блондинка“ навсякъде. Това обаче не останало безнаказано благодарение на многобройните язви върху нежната й плът. Независимо дали говорим за препарат, който ползваме в прането, или за такъв, с който изсветляваме големите си външни устни, всеки тип белината може да причини раздразнение, да направи пришки и дори да ни сдобие с изгаряния.

Бразилска кола маска

Една от най-предпочитаните прически напоследък е липсата на такава. Да си като пиле голишарче в най-интимната си област е ултратренд, но дали е полезно? Докторите твърдят, че вулвите са по-добре защитени с повечко коса върху тях. Свалянето на всеки косъм от интимните ни чаркове може да доведе дори до „сълзене“ на кожата. Появата на подкожни косъмчета е честа, а шансът да получим обрив и инфекции е голям. Затова бъдете максимално нащрек, когато пристъпите входа на козметичен салон със съмнителна хигиена.

Пиърсинг

На някои дами не им е достатъчно да си подкастрят окосмението няколко сантиметра под пъпа с форма на четирилистна детелина. Те обичат да украсяват клиторната си качулка, външните малки и големи устни и перинеума с обеци. Имайте предвид, че пробиването на нов отвор в която и да е част от тялото винаги носи риск от инфекция. Ако все пак сте украсили половата си същност с бижутерия, бъдете педантични към грижата за нея. Оглеждайте се за зачервяване, подувания и други нетипични дерматични симптоми, пише списание „За жената“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар