Щерката на Мерил Стрийп партнира за сефте на майка си

Ти лайф за Лекува

Овалът на лицето, леко заостреният нос, характерната брадичка и русата коса издават без съмнение, че 32-годишната Мейми Гъмър е дъщеря на голямата Мерил Стрийп (66)

Mamie Gamar Meryl Streep Наскоро двете минаха заедно по червения килим за световната премиера на филма „Рики и флаш“. Трикратната носителка на „Оскар“ влиза в ролята на застаряваща рок звезда, изоставила семейството заради шеметната си кариера. Тя се завръща у дома, за да оправи обърканите отношения с близките си. Още в първите кадри героинята влиза в остър сблъсък с дъщеря си, в която се превъплъщава Мейми.

„Много се притеснявах от тази сцена, тъй като трябваше да бъда гневна и груба с майка ми. При това не бяхме се уговорили предварително как ще я изиграем“, признава най-голямата дъщеря на актрисата от брака й със скулптора Дон Гъмър.

Мерил и Мейми се срещат за първи път пред камерата във филма „Горещо сърце“. От ранна възраст момичето мечтае да стане като майка си, без да си прави сметки, че ще трупа активи на неин гръб. „Никога не съм си позволявала да злоупотребявам с името й – откровена е дъщерята. Изключително много уважавам майка ми като личност. А и аз, брат ми Хенри (35), сестрите ми Грейс (29) и Луиза (24) сме възпитани да не се мислим за нещо по-различно от останалите.“

Разбира се, когато си израснал под един покрив с легендарна актриса, няма как да не получиш ценни професионални съвети, пише „Всичко за семейството“. „Мама често казваше: „Защитавай образа, който играеш. Все едно си негов адвокат“, издава Мейми.
Звездата на световното кино не крие своето дълбоко удовлетворение: „Толкова съм горда, че Грейс и Мейми ме последваха в професията въпреки цялото напрежение и внимание, което идва от факта, че са дъщери на Мерил Стрийп“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар