Доверието в детето се гради с много любов

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В ранна възраст детето следва примера на родителите си

dete dowerie С порастването неговият кръг на общуване постепенно се разширява и то търпи влияние от околните. Това се усеща по-силно с тръгването на училище. Ако до този момент сте изградили силна връзка с детето, няма повод за притеснение от негативно влияние. Единственият начин и занапред да го предпазите от неподходящи приятелства е да поддържате чувството му за семейна принадлежност и доброто му самочувствие. Именно те защитават от рисково поведение в опит детето да се хареса на някого и да се докаже пред него.

Продължавайте да подсилвате семейната връзка, като включвате детето в обсъждането на всякакви текущи въпроси -къде да прекарате уикенда, какво да пазарувате. Дълбоко в мислите и чувствата си то трябва да е сигурно: „Аз знача много за мама и тате. Те ме обичат.“ Ангажирайте го с домакинска работа. Заедно приготвяйте масата за хранене. Всеки у дома трябва да има конкретни задължения. Обяснете защо това е нужно, вместо да спускате заповеди. Така ще мотивирате детето да изпълнява добре своите задачи, което ще го накара да се чувства полезно и гордо.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар