Шерил Ли отново ще играе Лора Палмър

Ти лайф за Лекува

Феновете на популярния сериал „Туин Пийкс“ са в радостно очакване

LOS ANGELES, CA - JULY 16:  Sheryl Lee attends the 'Twin Peaks' Blu-Ray/DVD release party and screening at the Vista Theatre on July 16, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Tibrina Hobson/Getty Images) Съдейки по изявленията на актьорите, работата по продължението на проекта вече е в пълен ход. За щастие на повечето почитатели, те ще могат отново да проследят драматичната съдба на Лора Палмър, изиграна от актрисата Шерил Лий (Sheryl Lee), която развълнувано потвърди слуховете, че е готова да се снима отново. В допълнение, към новия проект се завръщат почти всички любими актьори, които допринесоха за популярността на първата част.

За готовността си да участва в продължението красивата блондинка развълнувано съобщи на проведения неотдавна в Англия фестивал „Twin Peaks“. Тя добави, че няма търпение да се завърне сред прекрасния колектив и добави, че нищо не е в състояние да я накара да разкрие какво точно се случва в продължението.

Актрисата призна, че не е имала представа, че поредицата ще бъде продължена, и изявлението на режисьора Дейвид Линч (David Lynch) да възобнови работата по проекта е било голяма изненада. Не можех да повярвам, това беше първата ми реакция, споделя Шерил Ли.

Дейвид Линч и продуцента Марк Фрост (Mark Frost), преди да обяснят причините за решението да подновят снимките на сериала, напомниха феновете, че в последния епизод, Лора Палмър казва: „Ще се срещнем след 25 години“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар