Джулия Робъртс представя нова колекция GIVENCHI

Ти лайф за Лекува

Холивудската звезда Джулия Робъртс (Julia Roberts) сериозно се интересува от висшата мода

джулия В противен случай няма как да си обясним съгласието на звездата от филма „Хубава жена“ за договор с известната френска модна къща. Някои смятат Джулия за не особено общителна и дори капризна, и това че тя стана лице на новата колекция на Givenchy е приятна изненада за модната общност.

47-годишният актриса ще представи колекция за пролет / лято 2015. В интернет вече се появиха първите снимки на Джулия и модни критици веднага посочиха, че на снимката тя изглежда стилна, а според някои изглежда като двуполово същество, но всички са категорични, че има много стил и е впечатляващо.

„Аз веднага избрах Джулия – заяви Рикардо Тичи от „Живанши“. – По мое мнение, това представлява една зряла жена. Но за мен, Джулия не е просто жена. Тя е прекрасна, силна актриса и също красива жена. Тя е голяма звезда, но не и от онези, които постоянно искат да са в светлината на прожекторите на папараците. Исках да представя една красива, талантлива, зряла, но не претенциозна жена. “

Междувременно самата талантлива и красива актриса заяви пред репортери, че новия договор е бил обект на шеги в семейството на Джулия. „Знаете ли, аз наскоро говорих със сестра ми, и ние се смяхме много – каза Робъртс. – Тя каза: „Как успя да станеш супермодел? Та ти си почти на 50 години Това е абсурдно!“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар