Христина вбеси Благо Джизъса!

Ти лайф за Лекува

Христина, която изгони Джизъса заради безчетните му изневери, наистина се отдаде на продължителна морска почивка с още няколко футболни съпруги. Само първите няколко дни я придружила дъщеря й Йоанна, а братчето й Давид тази година въобще не помирисало плаж.

Докато майка им палувала по морето, хлапетата били на разменно гостуване при двете им баби. Решението на Витанова да ги зареже в София, за да си вее байрака из курортите, вбесило Джизъса, информират негови близки. Чепатият футболист бил категоричен в намерението си да вземе децата в Русия и вече е задействал своя план.

hristina blagoiПри последното си връщане до София Георгиев натоварил на самолета за Казан дъщеря си. Всеки момент и братчето й щяло да я последва. Чакало се само властите да му издадат виза. Когато документът стане готов, Давид, който е само на година и 3 месеца, ще заживее с баща си.

Засега футболистът се оправял почти сам с грижите за Йоанна. Все пак ползвал и помощта на гледачка, която ходела да наглежда момичето, докато баща й е на тренировки или мачове с „Рубин“. Джийзъса бил на седмото небе от щастие, че е заедно с дъщеря си. Ходели из детски клубове, из молове и на кино, пише в. „Уикенд“.

Благой планирал да командирова майка си в Казан, тъй като, когато и Давид се присъедини към тях, щяло да му е по-трудно да се справя с двете деца. Учителката вече била пенсионерка и на драго сърце обявила, че ще бъде отмяна на сина си.

Христина Витанова нямала думата по въпроса с изселването на децата си. Футболистът й намекнал, че ще я лиши от издръжка и ще й вземе къщата в Горна баня и колата, ако се опита да саботира плана му.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

  1. reni says:

    Браво Благо!Не оставяй децата на тая курва защото тя единствено мисли за себе си

Добавете коментар